Jdi na obsah Jdi na menu
 


6.9.2023

Milí rodiče, 

srdečně vás zdravím a posílám zprávu z dnešního dne.

Dnes jsme si zase hrály seznamovací hry. U hry Škatule, škatule, ... byly děti lepší než já. A měly opravdu velkou radost! :-)

Dále jsme si zopakovali pravidla chování ve třídě, rozdali jsme si pracovní sešity do prvouky a matematiky, děti také dostaly INFO deníček i s přihláškou na ISIC průkazku. Už jsme také procvičovali sluchové vnímání a určovali jsme prvního a posledního písmena ve svém jménu. Všem to šlo výborně! Děti moc chválím!

________________________________________

Zítra se sejdeme až v šatně, pak společně půjdeme do třídy. Již se učíme podle rozvrhu.:-) Konec vyučování je v 11,40 hod. 

Jak vyzvedávat?

a) děti nejdou do ŠD, ale na oběd a domů - vyzvedávejte nejdříve od 12.15 ... (zde záleží na velikosti fronty v jídelně, jak se dostaneme k obědvání ..., děkuji za pochopení, nelze odhadnout dopředu ...)
b) nejdou do ŠD, ani na O, jen domů - vyzvedávejte cca od 11.50
c) jdou do ŠD ... - vyzvedávejte dle pokynů ŠD, nejdříve ve 12.45

__________________________________________

Děti si do školy přinesou: pouzdro, obalený sešit do matematiky, INFO deníček, deníček ŠD, čip, svačinu, pití, papučky. Dále prosím o lísteček a vyplnění tabulky odchodů v INFO deníčku. Pokud ještě nevíte, tak stále, prosím, pište lístečky. V případě, že již tabulku vyplníte, tak mi lísteček posíláte jen tehdy, když je to jinak než v tabulce. Děkuji.

___________________________________________

Ještě posílám informace k přihlášce na ISIC průkazku. Pokud byste průkazku chtěli, je potřeba řídit se pokyny, vyplnit údaje, zaplatit a nahrát fotku dítěte do PROFILU ŽÁKA (tzn. museli byste být přihlášeni na dětský účet), kdyby vám to nešlo, je možné nahrát fotku do PROFILU RODIČE, ale pak musíte edookitem napsat mail p.uč. Radce Valentové, že máte fotku uloženou ve svém rodičovském profilu. Kartička může pak sloužit i jako čip na oběd, kdy s ní i čipem zajdete za referentkou stravy a ona vám vše nastaví a čip odkoupí ...

____________________________________________

Jste výborní! Vše skvěle zvládáte!

Mějte se krásně a užijte si odpoledne! 

Renata Hriadelová

 

 

 
 

Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 131875
Měsíc: 2544
Den: 92