Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoce v naší třídě :-)

Milí rodiče,
máme za sebou první krásné divadlo, návštěvu vánočních trhů i Mikuláše a pomalu se blíží čas vánoční...
Uvědomuji si, že toho máte nyní před Vánoci určitě hodně, přesto však mám velkou prosbu - chtěla bych děti potěšit tím, že pod stromečkem najdou společný dáreček pro všechny (zařídím) a pak jeden pro každého z nich.

Moc tedy prosím, zda můžete každý pořídit 1 dárek pro kluka (pokud máte syna) nebo 1 dárek pro holku (pokud máte dceru) v hodnotě cca 100 Kč, aby to bylo spravedlivé pro všechny.

Dárek by neměly vidět vaše děti, budou anonymní a může se stát, že váš dárek dostane vaše dítko :-). Prosila bych, abyste dáreček vánočně zabalili a nadepsali cedulkou (pro kluka/pro holku) a dopravili mi ho nějak do školy (můžete ho zabalit ještě do novin, nebo zalepit do igelitky, aby mi ho děti předaly a zároveň neviděly, nebo nechat podepsaný na vrátnici, nebo donést při vyzvedávání dětí do třídy).

Dětem následně řeknu, že mi nosí překvapení a že na ně poslední školní den budou čekat malé dárečky od nás - ne od Ježíška (ten chodí na Štědrý den) - jako odměna za usilovnou práci, kterou odvedly za dobu, co chodí do první třídy.


Pokud bych se mohla přimluvit - děti rády tvoří, možná lepší než hračka by mohly být nějaké tvořivé vyráběcí věci nebo sady k lepení, malování, foukání, vyškrábávání aj. (Pepco, Kik, papírnictví ...), uvidíte, nechám to na vás. Prosím, nedávejte dětem jako dáreček žádné sladkosti. Děkuji.


Moc prosím o dodání max. do středy 20.12., abychom všem dětem (i případně nemocným v daný den) mohli udělat společnou radost :-).

Moc vám děkuji za pomoc a přeji klidný další adventní týden.

Renata Hriadelová

 
 

Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 132026
Měsíc: 2581
Den: 91